Ekstra grove rundstykker

Med fullkornshvete

Grovbakst Ekstra grove rundstykkerGrovbakst Ekstra grove rundstykker er bakt med fullkornshvete og er ekstra grove på Brødskala’n. De er steinovnsbakte og har en tynn, sprø skorpe toppet med havregryn, solsikkekjerner og linfrø.

Fås kjøpt her: Rema 1000.

Ingredienser

Fullkornshvetemel 47%, vann, havreflak 8%, solsikkekjerner 7,5%, gjær, linfrø 2,5%, hvetegluten, hvetefiber, salt tilsatt jod, byggmaltekstrakt, rapsolje, sukker, siktet rugmel, emulgator (vegetabilsk E472e), melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel, fortykningsmiddel (E412). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1157 kJ
Kcal 275 kcal
Fett 7,4 g
– hvorav mettet fett 1,1 g
Karbohydrater 36 g
– hvorav sukkerarter 2,3 g
Kostfiber 8,4 g
Protein 12 g
Salt 0,83 g