Håndverkere

Med gresskarkjerner

Grovbakst håndverkere gresskarkjernerHatting Håndverkere med sesam- og valmuefrø er steinovnsbakte grove rundstykker, med deilig smak av gresskarkjerner. Rundstykkene har en tynn, sprø skorpe og saftig kjerne.

Fås kjøpt her: Coop Marked, Matkroken, Prix, Mega, Obs! og Extra.

Ingredienser

Fullkornshvetemel 38 %, vann, hvetemel, gresskarkjerner 8 %, hvetegluten, hvetefiber, salt tilsatt jod, sukker, tørket surdeig av hvete (hvetemel, surdeigs-kultur), rapsolje, gjær, emulgator (vegetabilsk Е472e), siktet rugmel, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (Е300), maltet byggmel. Kan inneholde spor av sesamfrø.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1096 kJ
Kcal 260 kcal
Fett 6 g
– hvorav mettet fett 1,3 g
Karbohydrater 37 g
– hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 7,2 g
Protein 11 g
Salt 0,96 g