Solsikkestykker

Med 12% solsikkekjerner

Grovbakst Solsikkestykker med solsikkekjernerGrovbakst Solsikkestykker er grove rundstykker bakt med fullkornshvete og havre. De har en deilig myk kjerne og en tynn, sprø skorpe toppet med solsikkekjerner.

Fås kjøpt her: Rema 1000.

Ingredienser

Vann, fullkornshvetemel 27%, hvetemel, solsikkekjerner 12%, havreflak 5%, hvetegluten, sukker, hvetefiber, salt tilsatt jod, siktet rugmel, gjær, byggmaltekstrakt, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), maltet byggmel, fortykningsmiddel (E412). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Bakeinstruksjon

TILBEREDNING – VARMLUFT Legg de frosne rundstykkene på en rist og plasser i midt i kald ovn. Sett ovnen på 190° C varmluft og stek i 10-11 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. TILBEREDNING – OVER- OG UNDERVARME Varm opp ovnen til 210° C. Legg de frosne rundstykkene på en rist, plasser midt i ovnen og stek i 10-12 minutter. La rundstykkene hvile i 3 minutter før servering. KAN LIGGE 2 DØGN I ROMTEMPERATUR De frosne rundstykkene kan ligge opptil to døgn i romtemperatur før steking og er fine å ha med seg på hytta eller på tur. Dersom rundstykkene er tinte kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 1167 kJ
Kcal 278 kcal
Fett 8,2 g
– hvorav mettet fett 1,1 g
Karbohydrater 36 g
– hvorav sukkerarter 3,4 g
Kostfiber 6,0 g
Protein 12 g
Salt 0,80 g